Időpontfoglalás

Tisztelt szülők!
 
A jelentkezések magas száma miatt az időpontok június végéig beteltek, így időpont foglalására várólistán keresztül lehet jelentkezni. Jelentkezéshez kérjük töltsék ki az alábbi adatlapot. Kontrollra jelentkezőknek lehetősége lesz ezt jelezni az adatlapon. Az online és a telefonos foglalás ideiglenesen szünetel. A receptírás az eddig megszokott módon lehetséges. Ha a tájékozatóban foglaltakon kívül kérdésük van, a 06 20 315 8271-es telefonszámon hétköznap 12:00-16:00 óra között tudják ezeket feltenni.
 
Megértésüket köszönjük!

Tisztelt Szülők!

A magánrendelés újra indul Budán, új helyszínnel. 

2020. októberétől az ADHD Quantum Plus diagnosztikus és terápiás programot új helyszínen, Budán a GRAN’DIO Gyermekpszichológiai Rendelőben folytatom keddi napokon. Cím: Keleti Károly utca 42/B, földszint.

Az újonnan jelentkezőkkel együtt, ide várom azokat is, akik korábban a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet keretei között jártak nálam és folytatni szeretnék a megkezdett diagnosztikus és terápiás folyamatot.

Akikkel korábban a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben, a Bokor utcában találkoztam, azoktól azt kérem, hogy további együttműködésünkhöz, kérjék ki – lehetőleg személyesen – a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetből az ottani nyomtatott anyagaikat vagy azok másolatát, elsősorban az oda leadott kitöltött kérdőíveiket, és ezeket, illetve a beszélgetéseinkről készült feljegyzések másolatait hozzák magukkal, on-line találkozás esetén juttassák el hozzám.

Karantén időszakok kivételével itt személyesen elérhető vagyok

 1. A korábban megkezdett kivizsgálások folytatására és befejezésére
 2. Új kivizsgálások elkezdésére és lefolytatására
 3. Írásos szakvélemény készítésére
 4. Terápia (komplementer ill. gyógyszeres) beállítására,
 5. Kontroll-vizsgálatra, ill. gondozásra, ezen belül receptírásra, gyógyszerfelírási megbízók kiállítására háziorvosuk felé

 

Magán-tanácsadás on-line:

 • Hétfőn és csütörtökön Skype-on vagy Zoom-on

Üdvözöljük!

Ezen az oldalon Csiky doktor magántanácsadására, ill. magánrendelésére tud közvetlenül időpontot foglalni, emellett röviden tájékoztatjuk egyéb elérhetőségéről is.

Az időpontfoglalás előtt, kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót, amennyiben a leírt feltételeket el tudja fogadni, megkezdheti az időpont foglalását.

Jelenleg csak várolistára való jelentkezés lehetséges.

I. MAGÁNRENDELÉS (Buda – 15 000 Ft/30 perc)

Az ADHD Quantum Plus diagnosztikus és terápiás program

2020.októberétől új helyszínen, Budán a GRAN’DIO Gyermekpszichológiai Rendelőben folytatom magánrendelésemet, keddi napokon. Cím: Keleti Károly utca 42/B, földszint.

Karantén időszakok kivételével itt személyesen elérhető vagyok

 • Megkezdett kivizsgálások folytatására és befejezésére
 • Új kivizsgálások elkezdésére és lefolytatására
 • Szakvélemény készítésére
 • Terápia (komplementer ill. gyógyszeres) beállítására,
 • Kontroll-vizsgálatra, ill. gondozásra, ezen belül – hamarosan –receptírásra, gyógyszerfelírási megbízók kiállítására háziorvosuk felé
 • Konzíliumokra, szupervízióra: esetek, témák célzott áttekintésére

A díjazás 30 percenként 15 000 Forint.

II. MAGÁNTANÁCSADÁS (Online – 12 000 Ft/30 perc)

magántanácsadás kerete az ADHD kivizsgálás néhány lépésére, konzultációra, illetve terápiás lépések megbeszélésére terjed ki.

(A kivizsgálási folyamat lezárására, szakvélemény kiadására és recept írására a GRAN’DIO Magánrendelőben van lehetőség, ahol ehhez az addig elvégzett vizsgálatok eredményét fel tudjuk használni.

On-line alkalmak:

 • Hétfőn és csütörtökön Skype-on vagy Zoom-on keresztül

Az online rendelést a diagnosztikus fázis egyes lépéseire – idővel és útiköltséggel kapcsolatos megfontolásokból, valamint távol lakó vagy nyaraló – illetve ezt a rendelési módot már megkedvelő –  betegeimnek javaslom. Bővebb információt és technikai segítséget az időpont egyeztetés során tudnak kérni.

Becsült várakozási idő:

0 hónap
Online
0 hónap
GRAN'DIO

Jelenleg csak várolistára való jelentkezés lehetséges.

Általános esetben előválasztani időpontot a szabadnak feltüntetettek közül lehet. 
Jelenleg félórás, egyórás, illetve másfél órás időpontok választhatók.

Az első néhány diagnosztikus találkozásra – különösen a távolról érkezőknek – érdemes 60 vagy 90 perces időpontokat igénybe venni. 

A terápia-beállítás első 2-3 alkalma szintén igényelhet 1 óránál hosszabb időtartamot.

A kísérő kontroll vizsgálatok az első fél-egy évben egy órásak, a későbbiekben, hogyha nincs különösebb nehézség vagy megbeszélnivaló, fél órásak szoktak lenni.
Kérem, az előjegyzés során az időpontok megjelölésekor, ill. a találkozások során az időhatárok tartásában legyenek pontosak.

Kérjük, a foglaló rendszer segítségével
1. jelölje be kiválasztott időpont-igényét 
2. küldje meg számunkra a kért adatokat 
3. bizonyosodjon meg előjegyzése sikerességéről 

Érvényes időpont foglalásáról megerősítő e-mailben kap visszaigazolást.

A megerősítő e-mailen keresztül biztosítjuk a hozzáférést a diagnosztikus fázisba lépéshez szükséges kérdőívekhez.

Emlékeztetőt küldünk az esedékes időpont előtt.

RÖVIDEN:

A DIAGNOSZTIKUS folyamat ideje átlag 6 óra (4.5 – 8 óra);

A TERÁPIA BEÁLLÍTÁS átlag 3 óra (2-5 óra);  

A KISÉRÉS (kontroll, gondozás) átlagos esetben, megfelelő közreműködés, jól beállított terápia esetént, az első év után félévente 1 óra

RÉSZLETESEBBEN

A kivizsgálás, a terápia-beállítás, ill. a kísérés valószínűsíthető ideje (kb. hány óra), ajánlott módja (személyes, on-line)

 1. Első beszélgetés: Tüneti (elsősorban keresztmetszeti) kép: személyes találkozó a szülőkkel, a gyermekkel együtt, 1-1.5 óra
 2. Második téma: Korai anamnézis: az anyával ill. lehetőleg az apával és a gyerekkel is, személyes esetleg on-line, fél-, egyóra
 3. Közösség és oktatás: egyik szülő és lehetőleg a gyermek részvételével, személyes vagy on-line, 1 óra
 4. Családi anamnézis: mindkét szülő részvételével, on-line vagy személyes, fél-, egyóra

5.-6. Kérdőívek áttekintése: egy szülő on-line esetleg személyes, másfél-két óra

 1. Jegyzetek áttekintése: egyik szülő elérhetőségével, on-line esetleg személyes, egy-másfél óra
 2. Szóbeli visszajelzés + kérdések: személyes, a szülők és a gyermek jelenlétében, fél-másfél óra
 3. Irásbeli szakvélemény + Terápiás javaslat: utóbbi mindkét szülő és lehetőleg a gyermek jelenlétében, on-line vagy személyes, (2x fél=) 1 óra

10.-11-12. Terápia beállítás + pszichoedukáció (pl. viselkedésterápiás alapok): a gyermek és mindkét szülő, lehetőleg személyes jelenlétében, alkalmanként (2x fél=) 1 óra

Utána: Kontrollok, terápia optimalizálás első félévben gyakrabban: legalább egyik szülő és a gyermek jelenlétében, lehet személyes vagy on-line, később félévente egyszer: mindenképpen személyes!, fél-egy óra alkalmanként

 

Időpontot ezen az oldalon keresztül vagy a +36 20 315 8271-es telefonszámon tudnak kérni 12:00 és 17:00 között.

hétfő délelőtt9:00 – 12:00Online
kedd9.00 – 17.30Budapest Keleti Károly u. 42/b
csütörtök8:30 – 17:30Online

Szakorvosi magántanácsadás online (hétfő és csütörtök):

 • munkaidőben (09:00-17:00 között): 12.000 Ft/30 perc 

Szakorvosi magánellátás személyesen: diagnosztika, terápia, kontroll (keddenként)

 • munkaidőben (09:00-17:00 között): 15.000 Ft/30 perc 

Abban az esetben, ha nem tud eljönni, kérjük lehetőleg 3 munkanappal korábban, indokolt esetben (pl. váratlan, igazolható egészségügyi, ill. egyéb komoly ok) lehetőleg legkésőbb az azt megelőző munkanap délig jelezze távol maradását a foglalási rendszerben vagy sms-ben a 06 20 315 8271-es ill. +36 20 545 0704-es telefonszámon. Amennyiben ezt elmulasztja vagy késedelmesen küld értesítést, a lefoglalt találkozás díját meg kell térítenie. Ez a következő időpont kiadásának a feltétele.

Az időpont módosításra is érvényesek a lemondás feltételei. Ezek teljesítése esetén kerülhet sor az új időpont igénylésére és lefoglalására. Az időpont módosítását a foglalásról kapott e-mail végén, vagy telefonon tudja kezdeményezni.