Időpontfoglalás

Tisztelt Szülők!
 

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet keretei között augusztus végéig fogok dolgozni, úgy hogy közben szabadság miatt néhány napot távol leszek. Előreláthatóan VI. 23, VII. 14, 21, VIII. 4, 25 azok a napok, amikor személyesen elérhető vagyok.

Kiknek javaslom kihasználni ezeket a napokat?

1. Azoknak, akik egy megkezdett kivizsgálás közepén vannak.
(Egy vagy két hiányzó órát, előre megfelelőképpen összehangolva, a magán tanácsadás keretei között is be tudunk illeszteni, hogy a folyamat teljesen végigfuthasson és eljussanak a két pecsétes – hivatalosan elfogadott – szakvéleményig.)
Augusztus vége után egy jó darabig csak egy pecsétes szakvéleményeket tudok kiadni valószínűleg.2. Ezenkívül gyógyszert szedő pácienseimnek is ebben az időszakban tudok féléves megbízókat írni a háziorvosok felé receptírásra.
Ezekben Kolléganőim is tudnak segíteni.

3. Akik eddig halogatták a gyógyszer kezdést, beállítást, és szeretnék szeptemberre már tudni, mennyire segíti gyermeküket a gyógyszer szintén most tudnak lépni ez ügyben.

Magán-tanácsadás személyesen:

  • Piliscsabán hétfő délelőtt
  • a Bethesda Kórház ADHD rendelőjében hétfőn vagy csütörtökön délután
Magán-tanácsadás online:
  • Hétfő délután és csütörtök délelőtt Skype-on vagy Zoom-on

A további fejleményekről időben tudósítok a honlapjaimon.

Üdvözöljük!

Ezen az oldalon Csiky doktor magántanácsadására tud közvetlenül időpontot foglalni, emellett röviden tájékoztatjuk egyéb elérhetőségeiről is.

Az időpontfoglalás előtt, kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót, amennyiben a leírt feltételeket el tudja fogadni, megkezdheti az időpont foglalását.

A magántanácsadás kerete az ADHD kivizsgálás néhány lépésére, konzultációra, illetve terápiás lépések megbeszélésére terjed ki.

Szakvéleményt és receptírást itt nem tud biztosítani, arra a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben van lehetőség, ahol ezekhez a lépésekhez az addig elvégzett vizsgálatok eredményét fel tudjuk használni.

A Bethesda Gyermekkórház TB finanszírozott ADHD Ambulanciájára bekerültek számára a teljes ellátás keretein belül ugyancsak lehetőség nyílik gyógyszer és szakvélemény írására is.

A magántanácsadási alkalmakra általában kb. 2-4 héten belül van elérhető időpont a jelen állás szerint. Hétfőn délelőtt Piliscsabán a Summa Vitae házban, illetve  hétfőn és csütörtökön délután a Bethesda utca 8. szám alatt  kerülhet sor személyes találkozóra, emellett esetenként egyes ülésekre Skype útján is van lehetőség.

A díjazás megkezdett negyedóránként munkaidőben (09:00-17:00 között): 6.000 Ft/15 perc, munkaidőn túl (17:00-18:00 között): 7.000 Ft/15 perc.

 Dr Csiky Miklós további elérhetőségei:

A Bethesda Kórház TB finanszírozott ADHD Ambulanciájára Cserteg Dóra vagy Németh Zsófia, koordinátoroknál tudnak időpontot kérni hétfőn, szerdán és csütörtökön délelőtt 9 és 11 óra között +36-1/422-2731-es telefonszámon. Az esedékes vizsgálat időpontját ők jelzik majd Önök felé. A várakozási idő jelenleg több mint 20 hónap.

Emellett 2020 augusztus végéig a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet keretein belül tudnak magánellátási formában teljes kivizsgálásra és terápia beállításra, ill. receptírásra Dr. Csiky Miklóshoz időpontot  igényelni, ami Budán, a Bokor utca 17-21. alatt található. A recepció száma +36-1/443-3200, ezen keresztül lehet időpontot egyeztetni. A díjazás a Svábhegyi Gyógyintézet keretein belül 20 percenként 9000 Forint.

Az online rendelést távol lakó vagy nyaraló – illetve ezt a rendelési módot már megkedvelő –  betegeimnek javaslom Skype-on vagy Zoom-on keresztül. Bővebb információt és technikai segítséget az időpont egyeztetés során tudnak kérni.

Becsült várakozási idő:

0 + hónap
Bethesda
0 hónap
Svábhegy
0 hónap
Magántanácsadás

Előválasztani időpontot a szabadnak feltüntetettek közül lehet. 
Jelenleg félórás, háromnegyedórás, illetve egy köztes szünettel kétszer háromnegyedórás időpontok választhatók.

Az első néhány diagnosztikus találkozásra érdemes másfél órás (kétszer háromnegyedórás) időpontokat igénybe venni. 

A terápia-beállítás első 2-3 alkalma szintén igényelhet 1 óránál hosszabb időtartamot.

A kísérő kontroll vizsgálatok az első fél-egy évben egy órásak, a későbbiekben, hogyha nincs különösebb nehézség vagy megbeszélnivaló, fél órásak szoktak lenni.
Kérem, az előjegyzés során az időpontok megjelölésekor, ill. a találkozások során az idő határok tartásában legyenek pontosak.

Kérjük, a foglaló rendszer segítségével
1. jelölje be kiválasztott időpont-igényét 
2. küldje meg számunkra a kért adatokat 
3. bizonyosodjon meg előjegyzése sikerességéről 

Érvényes időpont foglalásáról megerősítő e-mailben kap visszaigazolást.

A megerősítő e-mailen keresztül biztosítjuk a hozzáférést a diagnosztikus fázisba lépéshez szükséges kérdőívekhez.

Emlékeztetőt küldünk az esedékes időpont előtt.

 

  1. Diagnosztikus fázismin. 4.5-6 óra (3-6 alkalom) + szükség esetén egyéb (pl. neuropszichológiai vizsgálat).
  2. Terápia: beállítás, terápiás terv, tapasztalatok megbeszélése, követés.
  3. Gondozás

Időpontot háromféle – félórás, háromnegyed órás és másfél órás – terjedelemben lehet kérni, melyek egy része személyesen, másik része online rendelés során történik. Általában az első néhány diagnosztikus találkozásra érdemes másfél órás időpontokat igénybe venni. A terápia-beállítás első 2-3 alkalma szintén igényelhet 1 óránál hosszabb időtartamot. A kísérő kontroll vizsgálatok az első fél-egy évben egy órásak, a későbbiekben, hogyha nincs különösebb nehézség vagy megbeszélnivaló, fél órásak szoktak lenni.
Kérem, az időpontok megjelölésekor mindig legyenek pontosak és konkrétak az idő határokat illetően.

Időpontot ezen az oldalon keresztül vagy a +36 20 315 8271-es telefonszámon tudnak kérni kb. 2-4 héten belül.

NapIdőpontHelyszín
hétfő és csütörtök14:30 – 18:00Budapest XIV. Bethesda u. 8. illetve online
hétfő9:30 – 12:00Piliscsaba, Summa Vitae Ház, Szent István u. 54. 

Orvosi ellátás (diagnosztika, terápia, kontroll):

munkaidőben (09:00-17:00 között): 6.000 Ft/15 perc 

munkaidőn túl (17:00-18:00 között): 7.000 Ft/15 perc 

Abban az esetben, ha nem tud eljönni, kérjük lehetőleg 3 munkanappal korábban, indokolt esetben legkésőbb az azt megelőző munkanap délig jelezze távol maradását a foglalási rendszerben vagy sms-ben a 06 20 315 8271-es ill. +36 20 545 0704-es telefonszámon. Amennyiben ezt elmulasztja vagy késedelmesen küld értesítést, a lefoglalt találkozás díját meg kell térítenie.(Váratlan, igazolt egészségügyi ok kivétel.) Ez a következő időpont kiadásának a feltétele.

Az időpont módosításra is érvényesek a lemondás feltételei. Ezek teljesítése esetén kerülhet sor az új időpont igénylésére és lefoglalására. Az időpont módosítását a foglalásról kapott e-mail végén, vagy telefonon tudja kezdeményezni.