ADHD Tábor 2019

ADHD Tábor 2019

Hála két lelkes szülőnek, idén is lesz ADHD sátortábor. A táborba 8 és 12 év közötti ADHD-s gyerekek jelentkezését várjuk. A jelentkezés után sor kerül egy kérdőíves szűrésre. A lehető legjobban egyensúlyban lévő gyermekek táboroztatását vállaljuk, akik gyógyszerrel vagy anélkül, sajátos igényeikben és szükségeikben megfelelően meg vannak támogatva. 

Időpont: július 28. -augusztus 3.

Helyszín: Karancskeszi Szabadidőpark

Költség: 40 000 Ft

helyszínre érkezésről és a hazatérésről a szülőknek kell gondoskodniuk.

Olyan jelentkezőket várunk,
– akik készek és képesek elviselni a félnomád tábori élet örömeiés viszontagságait: sátorban vagy szabad ég alatt alvás, hidegvizes mosakodás, tábori latrina használata, vízhordás, ételek elkészítése, kiosztása, teljes kütyü-mentesség (mobiltelefon, tablet, stb.)

Hívjuk azokat,
– akik szeretnék élvezni a nomád táborozás és a természet nyújtotta örömöket: fák, füvek, virágok, állatok, nomád társak közelségét, sajátos szépségét, illatát, gazdagságát,
– akik szembe akarnak nézni a napi kihívásokkal, úgymint a lakóhely, a felszerelések, a közösség építése, próbák kiállása, barangolások, túrák, éjszakai őrség tartása, lovaglás, viselkedésünk következményeinek viselése, csapatunk érdekeinek előremozdítása, közös játék és verseny,
– akik szeretnének  együtt örülni és megküzdeni – önmagunkkal és egymással, képzett és tapasztalt vezetők segítségével.

Programok

Lovaglás

Íjászat

Kézműves foglalkozások

Túra a Karancsra

Látogatás Ipolytarnócra

Napi 5x étkezés

Sátrazás

Sportolási lehetőségek, akadályversenyek

Kedves érdeklődök! Összegyűlt a 20 jelentkező, mostantól csak várólistára lehetséges a jelentkezés! Erre is érdemes jelentkezni, jelentős esély van rá, hogy a várólistáról is több ember el tudjon jönni a táborba!

Jelentkezés a várólistára

Egyéb elérhetőségek

adhdtabor2019@gmail.com

Fodorné Morgenstern Katalin
+36 20 262 6261

Gombkötő János
+36 20 205 2999